Deveta generacija polaznika započela Program Nadzora i korporativnog upravljanja

Deveta generacija polazila započela je jučer, na Poslovnom učilištu Effectus, Program usavršavanja voditelja nadzora i korporativnog upravljanja. Cilj programa, koga su otvorili  akademik prof.dr.sc. Jakša Barbić, prof.dr.sc. Mladen Vedriš i mr.sc. Miljenko Javorović,  je polaznicima pružiti visoko specijalizirani i dubinski uvid u glavne probleme s kojima se gospodarski subjekti susreću, ali i ponuditi rješenja.

 

Program Nadzor i korporativno upravljanje Poslovnog učilišta Effectus je formalni, akreditirani program cjeloživotnog obrazovanja, rečeno je na jučerašnjem otvorenju. Namijenjen je sadašnjim i budućim članovima nadzornih odbora, članovima upravnih vijeća, društava i uprava, direktorima i izvršnim direktorima, ravnateljima ustanova i njihovim suradnicima koji obavljaju poslove vezane za upravu i nadzorne odbore. Programom se stječu znanja i vještine iz pravnoga određenja korporativnog upravljanja, financijsko-ekonomskoga određenja korporativnoga upravljanja te korporativne sigurnosti.

 

Nastavne cjeline programa, poput korporativno upravljanje i uloga nadzornih odbora, pravno okruženje i regulatorni instrumenti korporativnog upravljanja, porezni sustavi, korporativni financijski sustavi, revizija, krizno komuniciranje, poslovna etika i poslovna sigurnost, osiguravaju stjecanje vještina i kompetencija koje polaznici mogu odmah primijeniti u svojem svakodnevnom poslovanju.

Završetkom programa polaznici će biti osposobljeni razumjeti i ovladati znanjima iz  financijskoga sustava, financijskoga tržišta, tržišta kapitala, poreznoga sustava i revizije financijskih izvještaja. Nadalje, moći će razumjeti važnost i ulogu compliance sustava u korporativnom upravljanju, ali i valorizirati zadatke koje u sustavu korporativnog upravljanja poduzimaju osobe nadležna za compliance. Također će biti osposobljeni razumjeti važnost i ulogu compliance sustava u korporativnom upravljanju te valorizirati zadatke koje u sustavu korporativnog upravljanja poduzimaju osobe nadležna za compliance. U konačnici, ne manje važno, polaznici će biti sposobni primijeniti znanja o korporativnoj sigurnosti i zaštiti, kriznom komuniciranju i etici.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS