Novosti

Doc.dr.sc. Horvat panelist na Stručnom skupu u organizaciji HKKPPS-a i Agencije za investicije i konkurentnost

Jučer je glavni direktor EFFECTUS-a Studija financija i prava doc.dr.sc. Đuro Horvat sudjelovao kao panelist na Stručnom skupu “Organizacija i razvoj klastera konkuretnosti prehrambenog prerađivačkog sektora – mogućnosti internacionalizacije i EU projekata” koju su organizirali HKKPPS i Agencija za investicije i konkurentnost.

Kao stručnjak za razvoj novih konkuretnih organizacijskih oblika potaknuo je nužnost redizajna postojećeg organizacijskog i upravljačkog modela hrvatskih klastera konkurentnosti prehrambenog prerađivačkog sektora.

Taj sektor ključni je pokretač održivog gospodarskog razvoja Republike Hrvatske, temeljen je na učinkovitoj upotrebi resursa i primjeni znanja i inovacija. Nužno je potrebna intervencija uspostave novog modela upravljanja.

doc.dr.sc. Đuro Horvat

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Ispunjavanjem ovog formulara dajem suglasnost za korištenje mojih osobnih podataka u svrhu direktne komunikacije i zaprimanja informacija o djelovanju Effectus učilišta te izjavljujem da sam upoznat sa sadržajem Izjave o zaštiti osobnih podataka

    PRATI NAS