Doc.dr.sc. Horvat panelist na Stručnom skupu u organizaciji HKKPPS-a i Agencije za investicije i konkurentnost

Jučer je glavni direktor EFFECTUS-a Studija financija i prava doc.dr.sc. Đuro Horvat sudjelovao kao panelist na Stručnom skupu “Organizacija i razvoj klastera konkuretnosti prehrambenog prerađivačkog sektora – mogućnosti internacionalizacije i EU projekata” koju su organizirali HKKPPS i Agencija za investicije i konkurentnost.

Kao stručnjak za razvoj novih konkuretnih organizacijskih oblika potaknuo je nužnost redizajna postojećeg organizacijskog i upravljačkog modela hrvatskih klastera konkurentnosti prehrambenog prerađivačkog sektora.

Taj sektor ključni je pokretač održivog gospodarskog razvoja Republike Hrvatske, temeljen je na učinkovitoj upotrebi resursa i primjeni znanja i inovacija. Nužno je potrebna intervencija uspostave novog modela upravljanja.

doc.dr.sc. Đuro Horvat

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS