Doc.dr.sc. Robert Kopal uvodnim predavanjem otvorio CFO konferenciju 2019. – Leading Finance to the Future

 

Nastavnik Effectus-a doc.dr.sc. Robert Kopal svojim predavanjem na temu Primjena problem-solving tehnika u poslovanju” otvorio je petu CFO konferenciju 2019. – Leading Finance to the Future u organizaciji konzultantsko-revizorske tvrtke Deloitte.

Današnje gospodarstvo i poslovno okruženje znatno napreduje, a u takvom su izuzetnom vremenu potrebni izuzetni vođe. U razdoblju stalnih promjena, CFO konferencija je osmišljena kako bi financijskim direktorima pomogla u suočavanju s njihovim najvećim izazovima – od digitalnih promjena do liderstva i sve veće važnosti funkcije financija.

Na konferenciji su pored našeg nastavnika sudjelovali eminentni hrvatski gospodarstvenici te je dodijeljena nagrada za najboljeg financijskog direktora Hrvatske – Krešimir Bubalo, član uprave Peveca.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS