Novosti

Doc.dr.sc. Robert Kopal uvodnim predavanjem otvorio CFO konferenciju 2019. – Leading Finance to the Future

 

Nastavnik Effectus-a doc.dr.sc. Robert Kopal svojim predavanjem na temu Primjena problem-solving tehnika u poslovanju” otvorio je petu CFO konferenciju 2019. – Leading Finance to the Future u organizaciji konzultantsko-revizorske tvrtke Deloitte.

Današnje gospodarstvo i poslovno okruženje znatno napreduje, a u takvom su izuzetnom vremenu potrebni izuzetni vođe. U razdoblju stalnih promjena, CFO konferencija je osmišljena kako bi financijskim direktorima pomogla u suočavanju s njihovim najvećim izazovima – od digitalnih promjena do liderstva i sve veće važnosti funkcije financija.

Na konferenciji su pored našeg nastavnika sudjelovali eminentni hrvatski gospodarstvenici te je dodijeljena nagrada za najboljeg financijskog direktora Hrvatske – Krešimir Bubalo, član uprave Peveca.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Ispunjavanjem ovog formulara dajem suglasnost za korištenje mojih osobnih podataka u svrhu direktne komunikacije i zaprimanja informacija o djelovanju Effectus učilišta te izjavljujem da sam upoznat sa sadržajem Izjave o zaštiti osobnih podataka

    PRATI NAS