dr.sc. Aljoša Šestanović, viši predavač, izabran u zvanje docenta

Prodekan za nastavu i studijske programe na visokom učilištu EFFECTUS, dr.sc. Aljoša Šestanović, na sjednici Fakultetskog vijeća održanoj 10.02.2022. godine izabran je u znanstveno-nastavno zvanje docenta!

U okviru postupka stjecanja znanstveno-nastavnog zvanja docenta u znanstvenoj grani financije, dr.sc. Aljoša Šestanović je, nakon pozitivno ocijenjenog nastupnog predavanja održanog 17. siječnja 2022. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, te s današnjom odlukom Fakultetskog vijeća ispunio sve zakonske preduvjete za stjecanje zvanja docenta.

Iskrene čestitke našem prodekanu dr. sc. Aljoši Šestanoviću uz želje da i dalje kroz svoj znanstveni i nastavni rad pridonosi razvoju ekonomske i financijske znanosti te kroz nastavnu aktivnosti doprinese razvitku financijskih vještina i kompetencija koje sječu studenti na visokom učilištu EFFECTUS.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS