Dr. sc. Natalija Parlov Una održala predavanje o GDPR-u i informacijskoj sigurnosti za AZOP i HUP

Naša nastavnica dr. sc. Natalija Parlov Una je održala gostujuće predavanje na on-line radionici “Tehničke i organizacijske mjere za zaštitu osobnih podataka” u organizaciji Agencije za zaštitu osobnih podataka (AZOP) i Hrvatske udruge poslodavaca. Na predavanju je izložila temu na kojoj je i doktorirala: načine usklađivanja organizacija s GDPR-om putem međunarodnih standarda informacijske sigurnosti ISO/IEC 27001 i upravljanja osobnim podacima ISO/IEC 27701.
 
Na radionici je sudjelovalo stotinjak hrvatskih poduzetnika kojima je ukazala na najčešće pogreške u upravljanju rizicima informacijske sigurnosti te objasnila najzastupljenija područja pojavnosti te vrste rizika, kao i načine njihovog rješavanja.
 
 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS