Nastavnici

drazen.pavlic@hotmail.com

Predmeti

i

Upravljanje projektom

Dražen Pavlić, dipl. ing. mat.

Predavač

 

Rođen 12.07.1982. u Zagrebu. Diplomirao na Matematičkom odjelu Prirodoslovno-matematičkog fakultetu u Zagrebu, na inženjerskom i profesorskom smjeru. Poslijediplomski studij nastavlja na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Organizacija i menadžment.

Prva radna iskustva stječe za vrijeme studija u IT Centeru gdje radi na razvoju e-learning rješenja i seminara za poslovnu primjenu.

2005. godine prelazi u tvrtku Algebra, najprije kao predavač za seminare iz područja upravlja projektima, a nakon toga kao Voditelj Project Management Akademije zadužen za planiranje, provedbu i praćenje projekata financiranih od strane raznih Ministarstava i državnih tijela u RH (MZOŠ, MZSS, SAFU, AZOO, Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva…) te fondova EU (IPA, Phare, CARDS). Voditelj projekata organizacije više međunarodnih konferencija (PMI Chapter Zagreb, IDC Adriatics, EC Council, Hacker Halted, IPMA Advanced Courses).

Karijeru nastavlja u EUROline d.o.o., generalnom zastupniku Mercedes Benz vozila za RH i BIH na mjestu voditelja projekata zaduženom za projekte razvoja i implementacije sustava za poslovno odlučivanje, izvještajnih i kolaboracijskih sustava, razvoja procedura i procesa i razvoj i održavanje sustava upravljanja kvalitetom. 2011. godine preuzima IT odjel unutar iste organizacije sa zadaćama definiranja i praćenja razine i opsega usluge na održavanju IT sustava tvrtke s vanjskim pružateljem IT usluga, stvaranje vizije i plana razvoja IS-a te usklađivanje s poslovnim ciljevima Daimler AG Grupe, izrade studija isplativosti IT projekata, izrada smjernica razvoja IT sustava te provedbu raznih IT projekata.

Od 2012. godine zaposlen u privatnom poduzeću s osnovnom djelatnosti opremanja zdravstvenih ustanova u RH medicinskom opremom i održavanja medicinske opreme unutar ustanova za medicinsku skrb Ministarstva zdravlja RH.

S početkom 2017. godine prelazi u KING ICT gdje je zadužen za izvršne operacije u Uredu uprave.
Formalno obrazovanje nadopunjuje u zemlji i inozemstvu međunarodno priznatim certifikatima iz područja upravljanja projektima, upravljanja kvalitetom i upravljanja poslovnim procesima.

Kao predavač radi na Visokom učilištu Algebra i Visokom učilištu Effectus. Autor više priručnika za primjenu alata Microsoft Project za planiranje i praćenje projekata i ECDL priručnika