Novosti

Drugi dan konferencije “Kreativnost i inovativnost u nastavi”

Konferencija „Kreativnost i inovativnost u nastavi“ održava se danas na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a prisutni su ravnatelji, nastavnici i stručni suradnici iz hrvatskih srednjih škola.

Konferenciju je predavanjem na temu „Kreativnost 4.0 : evolucija i revolucija“ otvorio doc.dr.sc. Robert Kopal, a potom Effectusovi nastavnici doc.dr.sc. Robert Kopal i Darija Korkut, mag.angl. održavaju nekoliko praktičnih radionica na temu kreativnosti u poučavanju za nastavnike u srednjim školama.

Biti učitelj, nastavnik, profesor nije samo zanimanje već poziv. I to najljepši poziv na svijetu zato što imamo priliku pružiti ruku, motivirati, pomoći mladima da mijenjaju svijet u kojem živimo nabolje. Stoga naša uloga nije samo poučavati, nego i učiti. Zato smo danas svi ovdje. Da naučimo nešto novo i ponesemo to u svoje predavaonice. Kreativnost i inovativnost u nastavi su danas potrebnije nego ikad. Ova konferencija sve nas potiče da razmišljamo izvan okvira o sebi, poslu koji radimo, načinu i svrsi i o svojim učenicima prema kojima u ovom trenutku trebamo osjećati najveću odgovornost. Kreativna učionica stvara kreativne ljude, a kreativni obrazovani ljudi bolji svijet.

Dekan Effectusa Jelena Uzelac

Organizacijom još jedne konferencije Effectus potvrđuje da razumije svoju društvenu ulogu, promovira i podržava radionice, konferencije i predavanja koja podižu kvalitetu obrazovnog procesa i potiče korištenje različitih metoda u izvedbi nastave.

Galeriju slika pogledajte ovdje.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Ispunjavanjem ovog formulara dajem suglasnost za korištenje mojih osobnih podataka u svrhu direktne komunikacije i zaprimanja informacija o djelovanju Effectus učilišta te izjavljujem da sam upoznat sa sadržajem Izjave o zaštiti osobnih podataka

    PRATI NAS