EFFECTUS i ove godine Zlatni partner projekta „Ideja godine 2022“

Otvorene su prijave za jubilarno 10. izdanje Ideje godine, srednjoškolskog poslovnog projekta u organizaciji portala srednja.hr čiji je EFFECTUS ponosni zlatni partner od samih početaka.

Ideja godine, natjecanje za srednjoškolce koji žele napraviti svoje prve poduzetničke korake, deseti put otvara prijave. Za razliku od školskih natjecanja, projekt „Ideja godine“ ne traži one s najviše znanja u školskom gradivu. Ideja godine namijenjena je svima koji se žele okušati u stvaranju poslovnog plana koristeći neku od novih tehnologija. Pobjednika ili pobjednički tim nagrađuje se s 10.000 kn bruto.

Poslovna ideja treba uključivati neki oblik moderne tehnologije, pa se pozivaju natjecatedlji da slobodno daju mašti na volju, a njihova kreativnost bit će nagrađena. Možda ste već prije čuli da svaka uspješna poslovna ideja rješava određeni problem pa tako i nas zanima kako koristiti naprednu tehnologiju za rješavanje problema koji muče vas, vašu okolinu ili cijelo društvo.

Ideja godine je poslovno natjecanje za srednjoškolce, koje je drugačije od državnih natjecanja iz znanja, jer ne postoji jasna formula za pobjedu. Traži se znanje, ali i inovativnost kroz osmišljavanje ideje, pisanje projekta i njegovu prezentaciju.

EFFECTUS-ov prodekan doc.dr.sc. Aljoša Šestanović jedan je od članova žirija koji će zasigurno natjecanju dati dodatni čar, ali i prave savjete natjecateljima „Apsolutno me oduševljavaju tri stvari. Prva je nevjerojatno kreativni pristup učenika i razmišljanje „out-of-the-box“ kojem pristupaju rješenjima. Druga stvar je entuzijazam i motivacija s kojom pristupaju projektima. Treća stvar je hrabrost i samouvjerenost koju pokazuju u argumentaciji kvalitete i izvodljivosti osmišljenih ideja.“

Pratite portal srednja.hr za nove informacije i prijavite svoje ideje za Ideju godine!

Ključni datumi

  1. ožujak – početak prijava
  2. travnja – rane prijave (mogućnost recenzije rada)
  3. travnja – finalne prijave
  4. travnja – proglašenje finalista
  5. travanj – finale u prostorima Effectusa, večera i noćenje u Zagrebu / u slučaju loših epidemioloških uvjeta, finale će se održati online
  6. travanj – doručak, obilazak partnera, odlazak kući (ovisno o epidemiološkoj situaciji)

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS