Effectus ide dalje! Krenula flipped classroom nastava…

Jučer, 23.03. je krenula online nastava na Effectusu. Nastava se odvija po principu flipped classroom što garantira visoku kvalitetu izvođenja nastave, oslanjajući se na individualni pristup studentu i interaktivna online video predavanja.

I u ovim izvanrednim situacijama, Effectus ide dalje. Nastavni proces se odvija neometano, isto kao i obrane završnih i diplomskih radova te međuispiti i ispiti koji će se provoditi u skoro vrijeme. Svi procesi se odvijaju online kako nitko ne bi bio zdravstveno ugrožen, ali istovremeno usluga koju Effectus pruža svojim studentima ostaje jednako kvalitetna kao što je bila u uobičajenim uvjetima.

Svjesni smo kako se u posljednje vrijeme borimo s neočekivanim situacijama koje su nas zadesile, međutim ti izazovi su nam prilika da pokažemo svoju ljudskost i empatiju.

Stoga, čuvajte sebe i bližnje, pomozite potrebitima i ostanite smireni.

Just one small positive thought in the morning can change your whole day. – Dalaj Lama XIV.

Vaš Effectus.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS