EFFECTUS MAGISTRI

Naši EFFECTUS-ovci su zasluženo dobili svoja Uvjerenja s novim nazivom „magistar“ uz pripadajući naziv struke.

 

Na eventu, koji se održao na faksu u dvoranama Kornati&Brijuni 26.01.2023., okupili smo se u velikom broju i podružili uz čašu šampanjca.

 

Neki se nisu vidjeli duže vremena i s veseljem su se prisjetili studentskih dana. U sklopu eventa naša nastavnica Darija Korkut održala je vrlo zanimljivo predavanje naziva: BE or not to be, te je studentima samo malim dijelom približila što je to bihevioralna ekonomija i koliko je važna u današnjem svijetu.

 

 

Kako nam je bilo možete pogledati u našoj galeriji…

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS