Effectus od jeseni pokreće novi program cjeloživotnog obrazovanja pod nazivom Pravni aspekti međunarodnog poslovanja

Suvremeno poslovanje karakterizira neizbježno pravno i poslovno svakodnevno komuniciranje s većim brojem međunarodnih poslovnih subjekata. U realizaciji većine gospodarskih projekata u Republici Hrvatskoj i šire već dugi niz godina su uključeni međunarodni bankarski ili drugi financijski subjekti kao i međunarodne konzultantske kuće i međunarodni stručnjaci različitih profila. Zbog toga, svakom gospodarskom subjektu je u interesu da raspolaže znanjima na temelju kojih može primijeniti adekvatna pravna pravila i npr. odrediti mjerodavno pravo konkretnog ugovornog odnosa ili npr. nadležnost suda ili arbitraže za rješavanje spora u poslovanju s međunarodnim obilježjem i dr.

Prepoznajući navedenu potrebu i kroz svakodnevnu suradnju s gospodarstvom, EFFECTUS od jeseni pokreće novi program cjeloživotnog obrazovanja pod nazivom Pravni aspekti međunarodnog poslovanja. Program je koncipiran kroz jedanaest nastavnih cjelina u okviru kojih se razmatraju brojni praktični i svakodnevni problemi s kojima se gospodarski subjekti susreću u praksi u međunarodnom poslovanju (od razmatranja boniteta kupca, naplate ugovorne cijene i prijenosa vlasništva i rizika na kupljenoj robi do tumačenja pojmova u ugovorima i angažiranja odvjetnika u inozemstvu i predlaganja privremene mjere).

Na programu je angažiran veći broj inozemnih predavača s višegodišnjim iskustvom u praksi što programu daje veliki praktični značaj.

Više o programu nalazi se na sljedećoj poveznici: http://effectus-akademija.com/?page_id=2887

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS