Novosti

EFFECTUS poduzetnički studiji – visoko učilište organizira javno predavanje

EFFECTUS poduzetnički studiji – visoko učilište organizira javno predavanje na temu:

„PRIPREMA PROJEKATA FINANCIRANIH IZ FONDOVA EUROPSKE UNIJE U FINANCIJSKOM RAZDOBLJU OD 2021.-2027.“

Predavač: Ariana Vela, MBA

Javno predavanje održat će se u srijedu, 19.01.2022. u 19,10 sati u prostorijama EFFECTUS-a u sklopu predmeta „Izrada investicijskog projekta“ za studente 2. godine diplomskog studija Poslovno upravljanje – MBA, smjer: Menadžment financija.

Ariana Vela, MBA osim što je alumni stručnog studija Financije i pravo na EFFECTUS-u, također je i zamjenica predsjednika Poslovno gospodarskog savjeta EFFECTUS-a. Jedna od vodećih hrvatskih konzultantica za EU fondove, strateško planiranje, pripremu i provedbu projekata. Posjeduje više od 18 godina iskustva rada na projektima financiranim iz fondova EU i portfelj projekata vrijednosti od 5 milijardi eura.

Zbog nužnosti poštivanja epidemioloških mjera, broj sudionika je ograničen te javnom predavanju mogu sudjelovati isključivo studenti 2. godine diplomskog studija u sklopu predmeta „Izrada investicijskog projekta“.

Zainteresirane osobe koje imaju izrazitu želju prisustvovati predavanju mogu se javiti na e-mail referada@effectus.com.hr najkasnije do utorka, 18.01.2022. godine.

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija

    Ispunjavanjem ovog formulara dajem suglasnost za korištenje mojih osobnih podataka u svrhu direktne komunikacije i zaprimanja informacija o djelovanju Effectus učilišta te izjavljujem da sam upoznat sa sadržajem Izjave o zaštiti osobnih podataka

    PRATI NAS