EFFECTUS postaje obrazovni centar za međunarodni certifikat EBC*L

Dana 23.08.2016. sklopljen je ugovor između ravnatelja Obrtničkog učilišta Zagreb, gospodina Dražena Maksimovića i glavnog direktora EFFECTUS-a dr.sc. Đure Horvata. Sklapanjem ugovora EFFECTUS je postao akreditirani EBC*L obrazovni centar.

EBC*L (European Business Competence Licence) je sustav obrazovanja za poslovna znanja u poslovnoj praksi, međunarodno je priznat i prepoznatljiv. Provodi se u više od 25 zemalja EU te na svjetskoj razini. Opći cilj programa EBC * L je doprinijeti pismenosti u gospodarskom području svakoga tko želi proširiti svoje znanje. Inicijativa ima za cilj ne samo početnike nego i one profesionalce koji žele potvrditi svoje znanje u gospodarskom sektoru s toga je program namijenjen ne samo osobama koje se trebaju prilagoditi tržištu rada ili žele upogoniti vlastiti posao, nego i već zaposlenim ljudima koji žele poboljšati postojeće kompetencije te steći nove kompetencije i znanja i time si osigurati bolji poslovni položaj i kvalitetu rada.

EBC*L se sastoji od tri razine znanja:

  • Stupanj A: Temeljna znanja – u sklopu kojeg se usvajaju temeljna računovodstvena znanja, poslovni ciljevi, pokazatelji, kalkulacija cijena te pravni okvir poslovanja.
  • Stupanj B: Planiranje (poslovni plan) – polaznici uče izraditi poslovni plan, upravljati prodajom i marketingom, izraditi financijski plan i budžetiranje i troškovnu analizu.
  • Stupanj CRukovođenje – obuhvaća teme poput upravljanje ljudskim potencijalima, strategija poslovanja, organizacijski razvoj/leadership te važnost uloge vođe.

Svaka razina polaže se posebno, a uspješno položenim ispitnom stječe se međunarodno priznati certifikat.

Visoko učilište EFFECTUS provodi program obrazovanja u trajanju od 32 sata pomoću kojeg će polaznici dobiti odgovarajuća znanja radi uspješnog polaganja ispita za stupanj A i stupanj B. Ispite provodi Obrtničko učilište koje je trenutno i jedini ispitni centar u Republici Hrvatskoj.

EBC*L službena stranica: http://www.ebcl-international.eu/

Obrtničko učilište: http://www.obrtnicko-uciliste.hr/ebcl

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS