EFFECTUS sklopio nove suradnje i osigurao popuste na školarinu!

U 2022. godini EFFECTUS nastavlja sa potpisivanjem novih Sporazuma o poslovnoj suradnji čime se, između ostalog, ostvaruje:

 • popusti na školarinu svih studijskih programa EFFECTUS-a i programa obrazovanja Poslovnog učilišta EFFECTUS
 • stručna praksa za studente
 • gostujući predavači

 

Novi partneri EFFECTUS-a su:

1. SINDIKAT POREZNE UPRAVE HRVATSKE

2. SINDIKAT POLICIJE HRVATSKA

3. CARINSKI SINDIKAT HRVATSKA

 

Na temelju Sporazuma o poslovnoj suradnji sklopljen s navedenim partnerima, članovima Sindikata i članovima njihove uže obitelji omogućeno je studiranje i pohađanje programa obrazovanja odraslih pod posebnim, značajno povoljnijim uvjetima od uobičajenih.

PREDDIPLOMSKI STUDIJ FINANCIJE I POSLOVNO PRAVO

 • 25% popusta za jednu godinu studija u slučaju jednokratne uplate
 • 15% popusta za jednu godinu studija u slučaju plaćanja Diners karticom
 • 10% popusta za jednu godinu studija u slučaju plaćanja putem 10 mjesečnih anuiteta

 

DIPLOMSKI STUDIJ POSLOVNO UPRAVLJANJE – MBA, smjerovi: Menadžment financija, Porezi i poslovno pravo, Menadžment ljudskih potencijala i znanja, Kreativnost, inovativnost i analitički menadžment, Bihevioralna ekonomija:

 • 25% popusta za jednu godinu studija u slučaju jednokratne uplate
 • 15% popusta za jednu godinu studija u slučaju plaćanja Diners karticom
 • 10% popusta za jednu godinu studija u slučaju plaćanja putem 10 mjesečnih anuiteta

 

Sklapanje sporazuma koji osiguravaju popuste na školarinu EFFECTUS je započeo već 2020. godine kada je sklopljen Sporazum sa Sindikatom bankarskih i financijskih djelatnika Hrvatske koji je i dalje na snazi, a koji osigurava jednake povoljnije uvjete studiranja.

U tijeku su pregovori sa novim partnerima te će se krug partnera širiti i time potaknuti obrazovanje i stjecanje kompetencija i vještina iz područja financija, prava, poreza, vođenja ljudskih potencijala, analitike…

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
  Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

  PRATI NAS