EFFECTUS-studij financije i pravo NA SMOTRI SVEUČILIŠTA U ZAGREBU

Proteklog vikenda, u prostorijama Studentskog Centra, održala se Smotra Sveučilišta gdje je među brojnim ustanovama visokog obrazovanja i Effectus imao svoj izložbeni prostor.

Naoružani osmijehom na licu, vrijedni Effectusovci odgovarali su na mnogobrojna pitanja potencijalnim studentima te ih upoznali sa studijskim programima koje Effectus pruža. Pogledajte kako nam je bilo!

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS