EFFECTUS večer kuglanja!

EFFECTUS udruga mladih započela je svoje sportsko djelovanje protekli vikend kuglačkim turnirom na kojem je sudjelovalo više 20 spretnih EFFECTUS-ovih studentica i studenata. Energije, smijeha, zabave i natjecateljskog duha nije nedostajalo.

Novo sportsko druženje zakazujemo za 2. travnja, kada je na rasporedu planinarski izlet na Sljeme.
Pozivamo studentice i studente da se odazovu pozivu na ovo aktivno druženje te da povedu i svoje prijatelje i/ili obitelj. Obećavamo uživanciju na svježem zraku, networking i dobru zabavu uz stare tradicijske igre.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS