Effectus veleučilište za Stručno razvojni centar Dječjeg vrtića Sopot

Uspješna poslovna suradnja između Effectusa i Stručno razvojnog centra „Dječjeg vrtića Sopot“ privedena je kraju dodjelom Certifikata GC – Mark 29993:2017, za 33 polaznice jednogodišnje edukacije.

Dekan Effectus veleučilišta izv.prof.dr.sc. Đuro Horvat pozdravio je polaznice edukacije – ravnateljice dječjih vrtića diljem zemlje. Tom se prigodom osvrnuo na važnost promicanja zajedničkih vrijednosti svih odgojno-obrazovnih institucija usmjerenih ka djetetu/učeniku/studentu u središtu svih aktivnosti, ali i na putu odrastanja i sazrijevanja. „Riječ je o znanju, vještinama i kompetencijama“, kazao je dekan Horvat naglasivši pritom snagu zajedništva svih dionika odgojno-obrazovnog procesa.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS