Effectus veleučilištu dodijeljen ISO 9001 Certifikat

  • Uskladivši svoje poslovanje s normom ISO 9001:2015 Effectus je postao jedan od 1,6 milijuna poslovnih subjekata u svijetu, posvećenih izvrsnosti u poslovanju i certificiranih prema strogim međunarodnim standardima

 

Direktor tvrtke DQS Zagreb d.o.o. Darko Hibler uručio je 21. travnja  dekanu Effectus veleučilišta izv.prof.dr. Đuri Horvatu Certifikat ISO 9001:2015. Riječ je o međunarodnom standardu za sustave upravljanja kvalitetom, objavljenom od strane Međunarodne organizacije za standardizaciju. Certifikat je dodijeljen na razdoblje od tri godine, a nadzorni audit će se provoditi jednom godišnje.   

Sustav upravljanja kvalitetom je skup politika, procesa, dokumentiranih procedura i zapisa. Ova zbirka dokumentacije definira skup internih pravila, koja propisuju kako organizacija kupcima isporučuje proizvod ili uslugu. „Effectus veleučilište u svom poslovanju već primjenjuje zahtjevne GC-Mark norme, a potvrdom usklađenosti s Certifikatom ISO 9001:2015, naše je veleučilište još jednom potvrdilo svoju opredijeljenost ka kontinuiranu upravljanju kvalitetom svih naših procesa“, kazao je po primanju certifikata dekan Horvat.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS