Effectusov profesor Mladen Vedriš gostovao u emisiji Otvoreno

Naš profesor Mladen Vedriš, kao i mnogo puta do sada, gostovao je u emisiji Otvoreno na temu gospodarskog oporavka RH.

Naglasio je kako je u prvoj fazi korona krize država dobro reagirala te pomogla zaposlenima, ali i tvrtkama. Međutim, ukazao je na važnost ubrzanja procesa u konkretnoj financijskoj pomoći tvrtkama u ovoj drugoj fazi krize.

O tvrtkama koje su direktno pogođene ovom pandemijom treba govoriti u kontekstu bogatstva Hrvatske i dodane vrijednosti koju one stvaraju za društvo. Profesor vjeruje kako vlada ima odgovornost, ali i sposobnost, da u narednih par mjeseci, kada se očekuje poboljšanje epidemiološke situacije, održi strukturu pogođenog dijela gospodarstva i da na taj način slijedimo put zemalja EU koje su to već napravile.

#stremivisinama

Mladen Vedriš Otvoreno

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS