“EFOS i Effectus: znanost i praksa” – radionica prof. Roberta Kopala za studente ekonomije

 

Doc.dr.sc. Robert Kopal, profesor Effectus-a održao je 09. svibnja 2019. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku radionicu za studente i nastavnike na temu “EFOS i Effectus: znanost i praksa”.

Radionica se održala kroz četiri teme:

1. Zašto griješimo u odlučivanju?

2. Problem-solving i decision-making tehnike

3. Teorija igara u poslovanju

4. Analiza (socijalnih) mreža i socijalna fizika

Ovo je prva u nizu radionica u okviru znanstveno – stručne suradnje Effectus studij financije i pravo – visoko učilište i Ekonomski fakultet u Osijeku te se posebno veselimo što naš nastavnik doc.dr.sc. Robert Kopal znanje i vještine koje prenosi našim studentima može prenijeti i ostalim studentima na drugim učilištima i sveučilištima.

Detaljnije o radionici možete pogledati ovdje.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS