EPI-jev VI. modul i snimanje priloga za emisiju „Dobro jutro Hrvatska“

 

EPI-jev VI. modul i snimanje priloga za emisiju „Dobro jutro Hrvatska“

Završetkom VI. modula, koji je bio posvećen financijskim temama, korištenju naprednih funkcija informatičkih alata te vježbama pitchanja, start-up edukacija za poduzetništvo i projekt „Lansirajmo ideju“ ušao je i u svoju završnu fazu. Zanimljivo putovanje i kroz ovaj modul omogućilo je studentima stjecanje vrijednih znanja, razvoj naprednih vještina te uvid u sadržaje koji će im biti korisni za izradu poslovnog plana, ali i njegovu prezentaciju u zadnjoj etapi ovog poduzetničkog putovanja.

EFFECTUS-ov poduzetnički inkubator i projekt „Lansirajmo ideju“ predstavlja  jedinstveni koncept poduzetničkog obrazovanja i  usvajanje kompetencija za poduzetništvo  kao jednu od 8 potrebnih životnih vještina budućnosti. Važnost  projekta „Lansirajmo ideju“ prepoznala je i ekipa Hrvatske radiotelevizije iz emisije „Dobro jutro Hrvatska“, koja je snimila prilog o EFFECTUS poduzetničkom inkubatoru te tako iskazala podršku  i ohrabrenje našim, ali i svim budućim sudionicima ovog projekta, da samouvjereno i hrabro zakorače u svijet poduzetništva.

Voditeljica i idejna začetnica projekta Gordana Schramadei istaknula je važnost i značaj adekvatne naobrazbe za poduzetništvo te nužnost povezivanja akademske zajednice, gospodarstva i države po modelu inovacija triple helix.

Posebno je važno naglasiti da je svoju izjavu za medije dao i naš pitch-edukator, EFFECTUS-ov student, polaznik edukacije u okviru projekta „Lansirajmo ideju“, ali najvažnije od svega – uspješni mladi poduzetnik Luka Soldo autor najbolje poduzetničke ideja iz Hrvatske u 2021.  Googlajte Herbie!

 

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS