ERASMUS DAN

U petak 14.10.2022. EFFECTUS se pridružio proslavi najvećeg programa Europske Unije kojeg slavi čak 67 zemalja svijeta!

ERASMUS dan je dan proslave najvećeg programa Europske Unije namjenjenom obrazovanju i osposobljavanu studenata a rekordnih 5.667 događanja održano je u sklopu prošlogodišnjih Dana Erasmusa! U Hrvatskoj je održano više od 175 događanja a ove godine se istome pridružio i EFFECTUS te je cijeli događaj bio registriran i prepoznat od strane Europske Komisije.

Dane ERASMUSA na EFFECTU-u smo obilježili prezentacijama, igrama i edukacijama o svim mogućnostima i benefitima koje ERASMUS pruža studentima. Centar za međunarodnu suradnju ugostio je i posebne gošće iz najveće studentske udruge ESN Zagreb koje su prenosile svoja iskustva i znanja iz rada u najvećoj studentskoj ERASMUS udruzi te doveo njezinu predsjednicu Karlu Birkić da nam predsavi udrugu i govori o svojim međunarodnim iskustvima.

Sva predavanja i društveno-edukativne igre bile su održane na engleskom jeziku, a obije, veće grupe studenata koje su se natjecale za pobjedu u igri „Tko zna više o ERASMUS-u?“ nisu otišle praznih ruku! Nakon edukativnih igara i prezentacija, slavlje ERASMUS dana nastavilo se u prostorijama EFFECTUSA uz domaće štrukle i međunarodnu atmosferu dok je socijalni dio ERASMUS programa nastavljen i nakon odlaska s učilišta. Ovim putem zahvaljujemo svim našim i inozemnim studentima na nevjerojatnom doprinosu i suradnji!

Kako nam je bilo i koliko smo se zabavili i dopridonijeli obilježavanju ERASMUS dana u cijeloj Europi pogledajte u galeriji niže.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS