ERASMUS DANI NA EFFECTUSU!

U petak 14.10.2022. slavimo ERASMUS DAN! ERASMUS dan je proslava najvećeg programa Europske Unije namjenjenom obrazovanju i osposobljavanu studenata a rekordnih 5.667 događanja u 67 zemalja svijeta održano je u sklopu prošlogodišnjih Dana Erasmusa! U Hrvatskoj je lani održano rekordnih 175 događanja a ove godine se istome pridružio i EFFECTUS!

Dane ERASMUSA obilježavamo druženjem i edukacijom o svim mogućnostima i benefitima koje ERASMUS pruža studentima, predstavljanjem nove EFFECTUS ERASMUS stranice i posebnim ERASMUS gošćama na našem fakultetu!

U goste nam dolazi predsjednica studentske mreže ERASMUS Zagreb, Karla Birkić, a uz Karlu koja će nam predstaviti čime se sve ESN bavi, na EFFECTUS dolazi i Marleen Kuusik, bivša predsjednica ESN-a Estonia i Lea Sorić, HR managerica ESN-a Zagreb koje će s nama podijeliti sva svoja iskustva sa studentske razmjene i rada u studentskoj udruzi na europskom nivou.

Zvuči zanimljivo? U pravu si!

PROGRAM ERASMUS DANA :

11h

1.Općenito o ERASMUS + programu i predstavljanje EFFECTUS ERASMUS + stranice

2.Predstavljanje najveće studentske ERASMUS udruge ESN Zagreb i ESN Lithuania

3.Međunarodna iskustva ERASMUS programa razmjene „iz prve ruke“ predsjednice ESN-a Zagreb i bivše predsjednice ESN Litva

Oduvijek te zanimao ERASMUS i želiš sve o njemu saznati na zabavan način?

Budi dio slavlja 67 zemalja svijeta i pridruži se proslavi najvećeg programa Europske Unije na EFFECTUSU u petak, 14.10. u 11h sati !

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS