Erasmus info dan na Effectus veleučilištu

Na EFFECTUS veleučilištu u svibnju 2023. godine održan je Erasmus info dan za sve studente u sklopu projekta „Otvoreno na Effectusu“.

 

Nova voditeljica Centra za međunarodnu suradnju dr.sc. Željka Zavišić studentima je predstavila rad i djelovanje Centra te mogućnosti međunarodne suradnje koje se studentima pružaju u sklopu internacionalizacije, kao i novo uređen odjeljak na web stranici – Erasmus – unutar kojeg studenti mogu pronaći sve bitne i ključne informacije.

 

Voditelijca Zavišić pozvala je studente da unutar sustava digitalne referada kao i na web stranici prate otvorene natječaje te se u što većem broju odazovu avanturi studiranja u inozemstvu.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS