Erasmus međuinstitucijski ugovori Effectus veleučilišta s partnerskim zemljama – Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom

Osim postojećih Erasmus suradnji s programskim zemljama, Effectus veleučilište suradnju širi i na partnerske zemlje Erasmus+ programa, Bosnu i Hercegovinu te Crnu Goru.

Međuinstitucijske ugovore predstavnici Effectus veleučilišta potpisali su s Visokom školom CEPS – Centar za poslovne studije iz Kiseljaka, Bosna i Hercegovina te  s Fakultetom za poslovnu ekonomiju i pravo, sa sjedištem u Baru u Crnoj Gori.

Primjena Ugovora omogućit će mobilnost studenata i osoblja između partnerskih institucija. Dogovorena  je suradnja visokoškolskih institucija iz tri zemlje, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, u brojnim znanstvenim područjima.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS