Erasmus+ mobilnost osoblja: posjet dr. Kamil Kowalika, Visoka škola za bankarstvo i menadžment, Krakow

 

U razdoblju od 6. lipnja do 10. lipnja na Effectusu je u sklopu Erasmus+ mobilnosti nenastavnog osoblja boravio dr. Kamil Kowalik, direktor Karijernog centra Visoke škole za bakarstvo i menadžment, Krakow.

Dekan Effectusa dr.sc. Mira Lenardić je zajedno sa dr. sc. Nevenom Vidakovićem, prodekanom za istraživanje i Erasmus koordinatoricom Tinom Marfan, mag.iur. zaželjela dobrodošlicu gostu, te naglasila važnost ovakvih posjeta koje doprinose širenju i obogaćivanju sadržaja i horizonata akademske suradnje između naših obrazovnih institucija.

Gospodin Kowalik se tijekom svog petodnevnog boravka upoznao s pojedinim odjelima i procesima rada na Effectusu, a posebno je izrazio interes za našu izdavačku djelatnost, nastavu i nastavni proces, informatičku podršku, studentsku referadu, te ured za međunarodnu suradnju.

Cilj ove mobilnosti bilo je upoznavanje procesa organizacije, promotivnih aktivnosti i ALUMNI kluba obje institucije. Dugogodišnje iskustvo Visoke škole za bankarstvo i menadžment u vođenju ALUMNI kluba te međusobne ideje koje su izmijenjene tijekom ovog boravka zasigurno će pomoći u daljnjem radu Effectusa.

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS