Novosti

Erasmus+ mobilnost osoblja: posjet dr. Kamil Kowalika, Visoka škola za bankarstvo i menadžment, Krakow

 

U razdoblju od 6. lipnja do 10. lipnja na Effectusu je u sklopu Erasmus+ mobilnosti nenastavnog osoblja boravio dr. Kamil Kowalik, direktor Karijernog centra Visoke škole za bakarstvo i menadžment, Krakow.

Dekan Effectusa dr.sc. Mira Lenardić je zajedno sa dr. sc. Nevenom Vidakovićem, prodekanom za istraživanje i Erasmus koordinatoricom Tinom Marfan, mag.iur. zaželjela dobrodošlicu gostu, te naglasila važnost ovakvih posjeta koje doprinose širenju i obogaćivanju sadržaja i horizonata akademske suradnje između naših obrazovnih institucija.

Gospodin Kowalik se tijekom svog petodnevnog boravka upoznao s pojedinim odjelima i procesima rada na Effectusu, a posebno je izrazio interes za našu izdavačku djelatnost, nastavu i nastavni proces, informatičku podršku, studentsku referadu, te ured za međunarodnu suradnju.

Cilj ove mobilnosti bilo je upoznavanje procesa organizacije, promotivnih aktivnosti i ALUMNI kluba obje institucije. Dugogodišnje iskustvo Visoke škole za bankarstvo i menadžment u vođenju ALUMNI kluba te međusobne ideje koje su izmijenjene tijekom ovog boravka zasigurno će pomoći u daljnjem radu Effectusa.

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Ispunjavanjem ovog formulara dajem suglasnost za korištenje mojih osobnih podataka u svrhu direktne komunikacije i zaprimanja informacija o djelovanju Effectus učilišta te izjavljujem da sam upoznat sa sadržajem Izjave o zaštiti osobnih podataka

    PRATI NAS