Erasmus+ na Effectus-u – studiranje u inozemstvu i stjecanje neprocjenjivog životnog iskustva

Jedan od vodećih ciljeva Effectusa jest razvijanje međunarodne suradnje s partnerskim visokoobrazovnim ustanovama u svijetu, poticanje mobilnosti studenata, nastavnika i nenastavnog osoblja u svrhu učenja i usavršavanja te sudjelovanja u međunarodnim istraživačkim programima i projektima.

Osim što se putem mobilnosti može steći neprocjenjivo iskustvo studiranja ili obavljanja stručne prakse u inozemstvu, studenti dobivaju priliku razviti svoje vještine i povećati mogućnosti zapošljavanja. Međunarodno iskustvo studentima pruža mogućnost rada i snalaženja u multikulturalnim sredinama kao i veću samostalnost i kulturno bogaćenje.

Trenutno na Effectusu studiraju 3 strana studenta s partnerskih visokoškolskih inozemnih ustanova – 2 studenta iz Italije i 1 iz Slovenije, a naša studentica Matea Denona sa 2. godine preddiplomskog stručnog studija Financije i pravo boravi na UC Leuven Limburg u Belgiji tijekom ljetnog semestra.

„Erasmus iskustvo je puno više od samog studiranja u inozemstvu. To je iskustvo koje otvara oči za nove mogućnosti, za sve prednosti i nedostatke koje imamo u našoj zemlji. Iskustvo koje me obogatilo kao osobu na mnogo načina.“ Matea Denona

Ured za međunarodnu suradnju Effectusa otvoren je za studente i nastavnike svaki dan te će rado odgovoriti na sve upite i pomoći svim studentima i nastavnicima oko potrebne dokumentacije i usmjeravanja na mobilnost studenata, nastavnika i nenastavnog osoblja.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS