Event Management Competition 2023

Prijavi se do 16. ožujka na natjecanje u event managementu

  • Možeš surađivati s profesionalcima iz područja event managementa, educirati se kroz zanimljive radionice, osvojiti praksu u jednoj od vodećih agencija na našem prostoru u organizaciji poznatog eventa te ostale vrijedne nagrade uključujući novčani fond

Event Management Competition (EMC) jedinstveni je projekt koga provodi Hrvatska studentska asocijacija, a u kom studenti imaju priliku surađivati s profesionalcima iz područja event managementa, educirati se kroz zanimljive radionice, osvojiti praksu u jednoj od vodećih agencija te ostale vrijedne nagrade, uključujući novčani fond. 🏆 Uspjeh projektu donosi i suradnja s partnerskim agencijama i tvrtkama koji će činiti stručni žiri u finalu.

Natjecanje se sastoji od tri kruga, a prijave traju do 16. 03. 2023.! 

  1. 03. – prvi krug (online) – pitanja općeg znanja o event managementu 
  2. 04. – drugi krug (online) – rješavanje konkretnog case study-ja 
  3. 04. – treći finalni krug (uživo) – rješavanje zadataka stručnog žirija. 

 

Studenti se mogu prijaviti putem poveznice: https://forms.gle/eT8Ah3u7VDrgB5PE7

Sretno svima😊

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS