Gostujuće predavanje prof. dr. Istvana P. Szekelya, direktora u Općoj upravi za ekonomske i financijske poslove (ECOFIN) Europske Komisije

17. siječnja 2017.

Studentima EFFECTUS-a – studija financija i prava održano je Skype predavanje na temu “Koordinacija europskih ekonomskih politike i Europski semestar: kako se kreira ekonomska politika u Europskoj Uniji “, na kojem je gostovao prof.dr. Istvan P. Szekely, direktor u Općoj upravi za ekonomske i financijske poslove (ECOFIN) Europske komisije.

Studenti EFFECTUS-a imali su priliku čuti iz prve ruke o EU semestru i EU koordinaciji ekonomske politike općenito. Pri tome su upoznati s praktičnim iskustvima u provođenju EU procesa na području ekonomske i financijske integracije.

Popunjena dvorana učilišta, diskusija kao i brojnost pitanja koja su studenti postavili prof. Szekelyu, dokaz su velikog interesa studenata za aktualne teme koje se odnose na EU politike i upravljanje EU procesima.

Ovim predavanjem na relaciji Bruxelles – Zagreb, EFFECTUS pokazuje opredijeljenost i važnost europskog identiteta te povezanost s najboljim stručnjacima.

Gostujućeg predavača na EFFECTUS-u kao domaćini su pozdravili Jelena Uzelac, prodekan za nastavu i domaćin predavanja te dr.sc. Mario Švigir u okviru čijeg predmeta “Suvremeni ekonomski i politički procesi” je i održano ovo gostujuće predavanje.

Pogledajte nekoliko fotografija!

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS