Hrvatska velika nagrada sigurnosti: najbolja domaća znanstvena knjiga iz područja sigurnosti – Kopal R.; Korkut D.: “Analitički menadžment”

Na svečanoj dodjeli Hrvatske velike nagrade sigurnosti 2021., koju Hrvatska udruga menadžera sigurnosti  već tradicionalno uručuje zaslužnim pojedincima, tvrtkama, ustanovama i udrugama, ovo vrijedno priznanje za doprinose, razvoj i unapređenje sigurnosti u društvu 22.9.2021. je primilo jedanaest osoba u ukupno devet nagradnih kategorija.

U kategoriji najbolja domaća znanstvena knjiga iz područja sigurnosti nagrađena je knjiga “Analitički menadžment” (izdavači Visoko učilište Effectus i Poslovno učilište Effectus).

Autori Robert Kopal i Darija Korkut (nastavnici Visokog učilišta Effectus) su na više od 700 stranica obradili više od 80 analitičkih tehnika i slučajeva, o čemu su izlagali i na europskim visokim školama i poslovnim radionicama. Nagradu je preuzeo suautor knjige izv.prof.dr.sc. Robert Kopal.

Hrvatska udruga menadžera sigurnosti nagradu je ustanovila 2010. godine s ciljem odavanja priznanje pojedincima, tvrtkama, institucijama, lokalnoj zajednici, svima koji daju značajan doprinos ostvarivanju i razvoju sigurnosti Hrvatske. Dobitnicima se uručuje statua dizajnirana u obliku isprepletenih prstena, koju je dizajnirala Kristina Gračan, a simbolizira povezanost, jedinstvo i sigurnost.

Isprepleteni prsteni u logu Hrvatske velike nagrade sigurnosti simboliziraju zaštićeni prostor, a jedan zlatni ring je pojedinac u sustavu koji doprinosi cjelovitoj sigurnosti.

Dobitnike nagrada izabrao je žiri u sastavu prof.dr. Vlatko Cvrtila, predsjednik žirija i rektor Sveučilišta VERN Zagreb, Alen Ostojić, predsjednik Hrvatske udruge menadžera sigurnosti, Krunoslav Borovec, dekan Visoke policijske škole u Zagrebu, Valentina Kranželić sa Edukacijsko rehabilitacijskog fakulteta u Zagrebu, Božo Skoko s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu i novinarka Ana Raić Knežević.

Hrvatska velika nagrada sigurnosti je već druga nagrada za knjigu “Analitički menadžment”.

https://danisigurnosti.hr/jedanaest-dobitnika-hrvatske-velike-nagrade-sigurnosti/

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS