Hrvatski dani osiguranja 2021.

Dragi studenti i profesori,

pozivamo Vas na besplatnu on line konferenciju Hrvatski dani osiguranja 2021. koja će se održati sutra, 04.11.2021.

To je konferencija koja već dugi niz godina okuplja osiguravateljnu industriju cijele regije. Kao i svake godine donose predavanja i panel rasprave o najaktualnijim temama iz osigurateljne indrustije.

Rasprava o aktualnostima u industriji osiguranja i upoznavanje s novostima sa svjetskih i europskih financijskih tržišta, promjenama u regulativi i primjeni umjetne inteligencije u osiguranju.

Više informacija konferenciji: https://dani-osiguranja.huo.hr/

Zainteresirani se mogu prijaviti putem linka: https://huo.hr/hr/prijava-hrvatski-dani-osiguranja

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS