Novosti

IDEJA GODINE 2019: I ove godine EFFECTUS je partner projekta portala srednja.hr

Upravo su otvorene prijave za VII. izdanje srednjoškolskog projekta Ideja godine, u organizaciji portala srednja.hr.  Veliko finale za 10 najboljih projekata iz cijele zemlje je na rasporedu 2. svibnja u prostorijama glavnog partnera Effectusa – studija financija i prava, a glavna nagrada je studijsko putovanje u Europi.

Ideja godine je poslovno natjecanje za srednjoškolce, koje je drugačije od državnih natjecanja iz znanja, jer ne postoji jasna formula za pobjedu. Traži se znanje, ali i inovativnost kroz osmišljavanje ideje, pisanje projekta i njegovu prezentaciju.

Učenici u timovima od maksimalno troje ljudi, uz moguću pomoć srednjoškolskog profesora mentora, prijavljuju svoje inovativne ideje putem maila idejagodine@srednja.hr. Ako želite primati stalne obavijesti o natjecanju, javite nam se na mail!

Oni koji prijave svoje ideje do 12. travnja dobit će priliku za popravak rada i recenziju jednog člana žirija, dok se finalne prijave primaju do 24. travnja. Nakon selekcije članova žirija, do najviše deset najboljih projekata dobit će poziv na finalno predstavljanje 2. svibnja u Zagrebu u prostorima Effectusa – studija financija i prava. Za sve finaliste izvan glavnog grada osigurano je noćenje, a dan poslije obilazak tvrtki koji su prijatelji projekta.

Glavna nagrada je studijsko putovanje na destinaciju u Europi te besplatno korištenje prostorija i stručne pomoći Tehnološkog parka Zagreb na godinu dana. Pobjednici su dosad bili u Frankfurtu, Dublinu, Budimpešti, Bologni, Istanbulu i Amsterdamu.

Važni datumi Ideje godine

  • 12. travanj – Završetak ranih prijava (za one koji žele dobiti recenziju i priliku za popravak)
  • 24. travnja –  Finalne prijave
  • 2. svibanj – Finale
  • 3. svibanj – Posjet tvrtkama partnerima

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Ispunjavanjem ovog formulara dajem suglasnost za korištenje mojih osobnih podataka u svrhu direktne komunikacije i zaprimanja informacija o djelovanju Effectus učilišta te izjavljujem da sam upoznat sa sadržajem Izjave o zaštiti osobnih podataka

    PRATI NAS