IDEJA GODINE: I ove godine EFFECTUS je partner projekta portala srednja.hr

Otvorene su prijave za jubilarno V. izdanje Ideje godine, srednjoškolskog poslovnog projekta u organizaciji portala srednja.hr čiji je Effectus – Studij financije i pravo partner od samih početaka.

Ideja godine je poslovno natjecanje za srednjoškolce, koje je drugačije od državnih natjecanja iz znanja, jer ne postoji jasna formula za pobjedu. Traži se znanje, ali i inovativnost kroz osmišljavanje ideje, pisanje projekta i njegovu prezentaciju.

Partneri Ideje godine su Effectus – Studij financije i pravo i Visoko učilište Algebra čiji profesori su ujedno i članovi žirija. Effectus – Studij financije i pravo koncentriran je  na poslovni plan, dok će se  Algebra  kroz projekt brinuti o novim tehnologijama u poslovnim idejama godine.

Učenici u timovima od maksimalno troje ljudi, uz moguću pomoć srednjoškolskog profesora mentora, prijavljuju svoje inovativne ideje putem maila idejagodine@srednja.hr. Oni koji prijave svoje ideje do kraja mjeseca dobit će priliku za popravak rada i recenziju jednog člana žirija, dok se finalne prijave primaju do 23. travnja.

Nakon selekcije članova žirija, deset najboljih projekata dobit će poziv na finalno predstavljanje 4. svibnja u Zagrebu. Za sve finaliste izvan glavnog grada osigurano je noćenje, a dan poslije obilazak tvrtki koji su prijatelji projekta.

Pratite portal srednja.hr za nove informacije i prijavite svoje ideje za Ideju godine!

Važni datumi Ideje godine

  • 31. ožujka Završetak ranih prijava
  • 23. travnja Finalne prijave
  • 28. travnja Objava finalista
  • 4. svibnja Finale
  • 5. svibnja Posjet tvrtkama partnerima

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS