Izdan je prvi broj studentskog lista EFFECT!

Studentski Zbor EFFECTUS uspješno je pokrenuo projekt izdavanja časopisa EFFECT. Izdan je prvi broj u nakladi od 300 primjeraka, a planirano je izdavanje jednom semestralno.

Na ideju studentskog lista došli smo promišljajući kako aktivirati studente u izvannastavnim aktivnostima. Odlučili smo pokrenuti projekt te smo krenuli u potragu za urednikom lista i pozvali sve studente zainteresirane za pisanje i ostalo literarno stvaralaštvo da se pridruže novinarskom timu. Nakon što smo okupili zainteresirane, obavili smo organizacijski sastanak na kojemu smo osmislili koncept lista te podijelili novinarima njihove teme. Proces stvaranja nečega skroz novoga, u ovom slučaju studentskog lista, nikako nije lak. Pisanje i stvaranje je trajalo nekoliko mjeseci, a kada su svi članci bili napisani uslijedio je put dogovaranja grafičkog dizajna i pripreme lista te dogovor oko tiska. Nakon što je sve napokon bilo završeno, studenti Effectusa su izbacili svoj prvi broj studentskog lista, Effect! – ističe student 3. godine i zamjenik predsjednika Studentskog Zbora Effectusa Domagoj Poljak.

Časopis besplatno preuzmite i pročitajte na studiju!

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS