Izdana dopusnica – PRVI STUDIJ KREATIVNOSTI u RH na Effectus-u u sklopu MBA studija

S veseljem i ponosom objavljujemo da je dana 28. kolovoza 2019.  od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja izdana DOPUSNICA Effectus – visokom učilištu za:

Stručni specijalistički studij Poslovno upravljanje – MBA,

smjer: Kreativnost, inovativnost i analitički menadžment

Prvi studij kreativnosti u Republici Hrvatskoj s naglaskom na inovativnost i analitički menadžment od nove akademske godine 2019/2020. izvodit će se na Effectus – visokom učilištu u sklopu diplomskog MBA studija Poslovno upravljanje. 

 

Popis predmeta:

 • Psihologija kreativnosti
 • Analitički menadžment 1: tehnike kreativnog mišljenja
 • Analitički menadžment 2: tehnike rješavanja problema i odlučivanja
 • Kritičko mišljenje
 • Menadžment znanja i inovacija
 • Bihevioralna ekonomija
 • Primjena analitičkog menadžmenta
 • Analiza socijalnih mreža
 • Komunikacijske i prezentacijske vještine
 • Kreativnost u digitalnom dobu
 • Neuroekonomija (fakultativni)
 • Kvantitativne metode za nematematičare (fakultativni)

Po završenom studiju studenti će biti osposobljeni za sljedeća potencijalna zanimanja:

Innovation Manager, Growth Manager, Data Analyst, Inventor, Design Officer, Change Manager, Creative Strategist, Innovation Business Analyst, Innovation Officer, Change Specialist, Innovation Strategist, Intelligence Officer, Creative Strategist, Research and Innovation Advisor, Social Innovation Manager, Insights Manager

KAKO?

TRAJANJE STUDIJA (U SEMESTRIMA): Četiri semestra, od čega su prva dva semestra zajednička svim studentima svih smjerova. Na drugoj godini studija odabire se jedan od četiri smjera: Menadžment financija, Porezi i poslovno pravo, Menadžment ljudskih potencijala i znanja ili Kreativnost, inovativnost i analitički menadžment.

STRUČNI NAZIV KOJI SE STJEČE ZAVRŠETKOM STUDIJA: Stručni specijalist / Stručna specijalistica poslovnog upravljanja – MBA (struč.spec.oec.), (uz oznaku završenog smjera studija) smjer: Kreativnost, inovativnost i analitički menadžment

 

TKO?

Predavači su stručnjaci i znanstvenici s bogatim raznovrsnim iskustvom, dokazani i cijenjeni u vlastitom području, ali i širim stručnim i znanstvenim krugovima, između ostalih:

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
  Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

  PRATI NAS