Izraelski veleposlanik Ilan Mor u posjetu EFFECTUS-u

Veleposlanik Države Izrael Nj. E. Ilan Mor nedavno je posjetio EFFECTUS.

U iznimno srdačnom i prijateljskom tonu s dekanom EFFECTUS-a profesorom Robertom Kopalom, razgovarao je o mogućnostima suradnje EFFECTUS-a sa srodnim izraelskim fakultetima i institucijama.

Kao „innovation nation“ Izrael je dugi niz godina vodeća svjetska država prema broju high-tech start-upova, a posljednjih je godina redovito rangiran među vodeće države članice OECD-a u području tercijarnog obrazovanja. U svjetlu EFFECTUS-ove opredijeljenosti razvoju poduzetničkih kompetencija kod studenata, navedene činjenice logični su razlozi koji čine Izrael posebno zanimljivim za suradnju na znanstvenoj i obrazovnoj razini. U tom svjetlu na sastanku je dogovoreno institucionalno povezivanje i suradnja, akademska razmjena te prenošenje znanja i iskustava.

Veleposlanik Mor izrazio je spremnost da pomogne u povezivanju EFFECTUS-a s potencijalnim izraelskim partnerima te da za studente EFFECTUS-a održi predavanje, koje će se održati 6. svibnja 2021. godine.

Koristimo i ovu priliku da se još jednom najtoplije zahvalimo veleposlaniku Moru na prijateljskom posjetu i ponuđenoj pomoći.

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS