Izv. prof. dr. sc. Robert Kopal sudjelovao u radu skupa „Suvremeni izazovi održivog turizma u Hrvatskoj“

Turistička zajednica Zagrebačke županije i Veleučilište Velika Gorica organizirali su 28. lipnja stručni skup s nazivom „Suvremeni izazovi održivog turizma u Hrvatskoj“.

Skup je okupio stručnjake, znanstvenike te predstavnike gospodarstva koji su raspravljali o suvremenim izazovima, sigurnosti i održivosti u turističkom gospodarstvu Republike Hrvatske. U radu skupa sudjelovali su potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, dožupan Ervin Kolarec, zamjenik gradonačelnika Neven Karas, ravnateljica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović, dekan VVG-a Ivan Toth te kao izlagači izv. prof. dr. sc. Robert Kopal, predsjednik Uprave Effectus veleučilišta, Gabrijela Abramović, MZLZ „Dr. Franjo Tuđman“, Davorin Štetner, HAKS, Slavko Štefičar, Ministarstvo turizma i sporta, Božo Skoko, Fakultet političkih znanosti i drugi.  

O aktualnoj temi izazova kibernetičke sigurnosti u turizmu u svom je izlaganju govorio Robert Kopal koji je istaknuo i da cyber sigurnost predstavlja jedan od najvažnijih rizika poslovanja u 21. stoljeću, a ulaganja u taj dio poslovanja događaju se najčešće tek onda kada se nešto već dogodi. Istaknuo je i nekoliko zanimljivih podataka Gartnera i Verizona – 43% ljudi koristi istu lozinku za sve internetske račune, a 82% data breach-eva uključuje ljudski faktor.

https://www.vecernji.hr/zagreb/o-izazovima-odrzivog-turizma-na-strucnom-skupu-govorili-kljucni-dionici-turistickog-gospodarstva-1691318

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS