Javno predavanje dr.sc. Tanja Pavelin

Kaznena djela prema Zakonu o trgovačkim društvima

Studenti 3. godine prijediplomskog studija Financije i poslovno pravo moći će, u sklopu predmeta „Osnove trgovačkog prava“, prisustvovati javnom predavanju s nazivom „Kaznena djela prema Zakonu o trgovačkim društvima, koje će održati  dr.sc. Tanja Pavelin, sutkinja Visokog kaznenog suda Republike Hrvatske. Predavanje će se održati u utorak, 14. ožujka  u 11,30 sati u prostorijama Effectusa.

Tanja Pavelin sutkinja je Visokog kaznenog suda Republike Hrvatske  – predsjednica Odjela za praćenje i proučavanje sudske prakse sudova pri Vijeću Europe i Europske unije i EJN contact point te predstavnik Visokog kaznenog suda RH u Stručnom savjetu za izvršenje presuda i odluka Europskog suda za ljudska prava.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS