Javno predavanje – Vitomir Vela

EFFECTUS poduzetnički studiji – visoko učilište organizira javno predavanje na temu:

„POSLOVNO PLANIRANJE U EU PROJEKTIMA“

Predavač: Vitomir Vela, mag. rel. int.

Javno predavanje održat će se u četvrtak, 14.04.2022. u 17,30 sati u prostorijama EFFECTUS-a u sklopu predmeta „Poslovno planiranje“ za studente 2. godine preddiplomskog studija Financije i poslovno pravo.

Vitomir Vela je do sada radio na poslovima voditelja prodaje u konzultantskoj tvrtki AVELANT, a prije toga je radio i kao viši savjetnik u odjelu poreznog savjetovanja u konzultantskoj tvrtki Deloitte. Samostalno ili u timu, sudjelovao je u pripremi i provedbi više od 50 projekata financiranih bespovratnim sredstvima EU vrijednim preko 100 milijuna eura, dok je na Učilištu EU PROJEKTI do sada mentorirao više od 100 polaznika.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS