Novosti

Kufner grupa i Effectus potpisali Sporazum o suradnji

Kufner Grupa i EFFECTUS – Visoko učilište, 18. listopada, 2021. potpisali su Sporazum o poslovnoj suradnji. Poslovna suradnja ostvarivat će se kroz međusobno povezivanje i suradnju na projektima u kojima će sudjelovati studenti i zaposlenici Effectusa te djelatnici Kufnera. Ovom suradnjom ostvaruju se obostrani interesi.

Stručna praksa koju studenti Effectusa provode u više od četrdeset etabliranih hrvatskih tvrtki, sada je obogaćena i još jednim istaknutim partnerom iz hrvatskog gospodarstva koji posluje i na međunarodnom tržištu. Effectus ovim Sporazumom dodatno radi na unapređenju kvalitete rada obrazovne institucije, a novom Partneru daje mogućnost prenošenja znanja studentima financija i poslovnog prava.

Sporazum o poslovnoj suradnji potpisali su Slaven Kufner, predsjednik uprave Kufner Grupe i izv.prof. dr.sc. Đuro Horvat, v.d. dekan Visokog učilišta Effectusa.

Treba napomenuti i postignutu suradnju uz potpisivanja ugovora o suradnji s privatnom tvrtkom Alca Zagreb d.o.o.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Ispunjavanjem ovog formulara dajem suglasnost za korištenje mojih osobnih podataka u svrhu direktne komunikacije i zaprimanja informacija o djelovanju Effectus učilišta te izjavljujem da sam upoznat sa sadržajem Izjave o zaštiti osobnih podataka

    PRATI NAS