Kufner grupa i Effectus potpisali Sporazum o suradnji

Kufner Grupa i EFFECTUS – Visoko učilište, 18. listopada, 2021. potpisali su Sporazum o poslovnoj suradnji. Poslovna suradnja ostvarivat će se kroz međusobno povezivanje i suradnju na projektima u kojima će sudjelovati studenti i zaposlenici Effectusa te djelatnici Kufnera. Ovom suradnjom ostvaruju se obostrani interesi.

Stručna praksa koju studenti Effectusa provode u više od četrdeset etabliranih hrvatskih tvrtki, sada je obogaćena i još jednim istaknutim partnerom iz hrvatskog gospodarstva koji posluje i na međunarodnom tržištu. Effectus ovim Sporazumom dodatno radi na unapređenju kvalitete rada obrazovne institucije, a novom Partneru daje mogućnost prenošenja znanja studentima financija i poslovnog prava.

Sporazum o poslovnoj suradnji potpisali su Slaven Kufner, predsjednik uprave Kufner Grupe i izv.prof. dr.sc. Đuro Horvat, v.d. dekan Visokog učilišta Effectusa.

Treba napomenuti i postignutu suradnju uz potpisivanja ugovora o suradnji s privatnom tvrtkom Alca Zagreb d.o.o.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS