Novosti

Marko Hrnjak studentima pobudio interes za digitalnim marketingom

U aktualnom ciklusu gostujućih predavanja na Effectusu, održano je još jedno koje je bilo najinteraktivnije do sada, a za to je zaslužan Marko Hrnjak – stručnjak za digitalni marketing.

Marko je certificirani Google Trainer i Chief Marketing Technologist u Interart media agenciji. Voditelj je kompletnih projekata internetske marketinške komunikacije – od online oglašavanja, produkcije internetskih stranica pa do aplikacija za društvene mreže.

Kako je interes za digitalnim marketingom u konstantnom porastu, a posebice u posljednjih godinu dana kada je online okruženje postalo svakodnevica, ovo je predavanje bilo od velike koristi za sve studente.

Tema predavanja je bila “Digitalni marketing i kako komunicirati: od instagramuša do podizanja kredita (i prodaje bagera)”.

Studenti su na zabavan način mogli vidjeti kako kreirati sadržaj primjeren vrlo različitim ciljnim skupinama, kako uopće odrediti publiku, na koji način potaknuti interes među potencijalnim kupcima i još mnogo korisnih detalja u sferi digitalne komunikacije.

Jezikom bliskim mlađoj populaciji, Marko je na izrazito jednostavan način razjasnio inače tešku i kompleksnu materiju, a studenti su izrazili želju da se organizira cjelodnevna radionica digitalnog marketinga, što će Effectus naravno ispuniti 🙂

Hvala Marku još jednom i vidimo se na radionici gdje ćemo svi moći naučiti još mnogo “digitalnih trikova”!

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Ispunjavanjem ovog formulara dajem suglasnost za korištenje mojih osobnih podataka u svrhu direktne komunikacije i zaprimanja informacija o djelovanju Effectus učilišta te izjavljujem da sam upoznat sa sadržajem Izjave o zaštiti osobnih podataka

    PRATI NAS