Marko Hrnjak studentima pobudio interes za digitalnim marketingom

U aktualnom ciklusu gostujućih predavanja na Effectusu, održano je još jedno koje je bilo najinteraktivnije do sada, a za to je zaslužan Marko Hrnjak – stručnjak za digitalni marketing.

Marko je certificirani Google Trainer i Chief Marketing Technologist u Interart media agenciji. Voditelj je kompletnih projekata internetske marketinške komunikacije – od online oglašavanja, produkcije internetskih stranica pa do aplikacija za društvene mreže.

Kako je interes za digitalnim marketingom u konstantnom porastu, a posebice u posljednjih godinu dana kada je online okruženje postalo svakodnevica, ovo je predavanje bilo od velike koristi za sve studente.

Tema predavanja je bila “Digitalni marketing i kako komunicirati: od instagramuša do podizanja kredita (i prodaje bagera)”.

Studenti su na zabavan način mogli vidjeti kako kreirati sadržaj primjeren vrlo različitim ciljnim skupinama, kako uopće odrediti publiku, na koji način potaknuti interes među potencijalnim kupcima i još mnogo korisnih detalja u sferi digitalne komunikacije.

Jezikom bliskim mlađoj populaciji, Marko je na izrazito jednostavan način razjasnio inače tešku i kompleksnu materiju, a studenti su izrazili želju da se organizira cjelodnevna radionica digitalnog marketinga, što će Effectus naravno ispuniti 🙂

Hvala Marku još jednom i vidimo se na radionici gdje ćemo svi moći naučiti još mnogo “digitalnih trikova”!

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS