Dolazna mobilnost osoblja u sklopu Erasmus+ programa sa partnerske institucije iz Slovenije

U sklopu Erasmus+ mobilnosti osoblja Effectus veleučilište su, u ljetnom semestru ove akademske godine, posjetile Inga Pikl, voditeljica Centra za razvoj karijera i međunarodnu mobilnost Sveučilišta Nova Univerza i Suzana Dejić, stručna suradnica Nove Univerze.

Osim aktivnosti definiranih Erasmus ugovorom, predstavile su studentima Effectus veleučilišta mogućnosti vertikalnog nastavka obrazovanja, odnosno mogućnost upisa na poslijediplomski studij Nove Univerze, koji studenti Effectusa imaju mogućnost upisati, po povlaštenim partnerskim uvjetima.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS