Mozaik vještina za 21. stoljeće: Emocionalna inteligencija

Projekt EFFECTUS-a Mozaik vještina za 21. st. zakoračio je i u prosinac koji je tematski bio obilježen emocionalnom inteligencijom. Ona predstavlja skup sposobnosti uključujući uočavanje, razumijevanje, izražavanje te upravljanje svojim emocijama i emocijama drugih ljudi.

Navedenu osobinu moguće je razvijati, a koraci k tome su razvoj samosvijesti, samoregulacije, intrinzične motivacije, empatije i socijalnih vještina. Upravo iz tog razloga i humanitarne inicijative #PokreniOsmijeh! EFFECTUS udruge mladih studenti i nastavnici su 16. prosinca sudjelovali u volonterskoj akciji u Osnovnoj školi Prečko. Za učenike s teškoćama u razvoju organizirane su kreativne radionice izrade čestitki za Božić, kuglica za bor dekupaž tehnikom, a neki od učenika sudjelovali su i u radionici slikanja po licu (face painting).

Uz puno smijeha, radosti, zadovoljstva i zahvalnosti naši volonteri su nesebično dali svoje vrijeme za dobrobiti drugih pokazujući time veliko srce EFFECTUS-a.

Veselimo se sljedećim volonterskim akcijama!

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS