Na Effectusu održano gostujuće predavanje – Financiranje tehnoloških poduzeća

Studenti MBA studija Effectusa ovoga su tjedna imali priliku poslušati vrlo zanimljivo gostujuće predavanje na temu Financiranje tehnoloških poduzeća, koje je održao Vedran Blagus – investicijski menadžer iz South Central Ventures fonda.

Predavanjem se studentima željelo prikazati koji su netradicionalni/alternativni izvori financiranja za njihove projekte i u kojoj fazi mogu dobiti investiciju te koji iznos. Također, je li njihov projekt uopće zanimljiv investitorima te što je sve potrebno napraviti da unosno prodaju poduzeće za nekoliko godina.

Gospodin Blagus se u predavanju dotaknuo tema kao što su: vrste investitora, faze investiranja, potrebni elementi za investiciju, proces dobivanja investicije, što investitori (ne) žele čuti, nedavne transakcije u regiji i svijetu i dr.

Zahvaljujemo se gospodinu Blagusu na sjajnom predavanju 🙂

 

#stremivisinama

Vedran Blagus
*slika preuzeta s vidi.hr

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS