Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu – natječaj za stipendije

Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu raspisuje natječaj  za dodjelu 432 studentske stipendije za akademsku godinu 2015./2016.

Obavijest o natječaju objavljena je na stranicama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta dostupna na sljedećem linku: http://public.mzos.hr/Default.aspx?art=14740&sec=1933 .

Cijeloviti tekst natječaja dostupan je na stranicama Zaklade: http://www.nzzpuss.hr/08 . Stipendije se dodjeljuju u 6 kategorija, u skladu s Pravilnikom o uvjetima i postupku za dodjelu studentskih stipendija od 10. lipnja 2016. godine. Kategorije su redom sljedeće: deficitarna zanimanja, osobe s invaliditetom, pripadnici romske nacionalne manjine, aktivni kategorizirani sportaši, studenti koji su do punoljetnosti bili smješteni u domove socijalne skrbi ili udomiteljske obitelji, studenti preddiplomskog studija glazbenih i umjetničkih studijskih programa u Hrvatskoj – nadarenim mladim umjetnicima.

Postupak prijave na natječaj:

Studenti se prijavljuju elektroničkim putem https://193.198.208.242/apex/f?p=azdsstudenti:unos_prijave i poštom (Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu , Ilica 24/1, 10 000 Zagreb).

 

Rok prijave: 28. lipnja 2016. godine do 12h.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS