Najava nastupnih predavanja

Nastupno predavanje 11. listopada 2021.

U postupku izbora u u nastavno zvanje predavač (naslovno nastavno zvanje – bez zasnivanja radnog odnosa) za područje društvenih znanosti, polje ekonomija, a u svezi natječaja objavljenog u „Narodnim novinama“ dana 09.06.2021. godine održat će se nastupno predavanje u prostorima EFFECTUS poduzetnički studiji – visokog učilišta, 11. listopada 2021., u 19,30 sati, dvorana: Mljet.

Pristupnik/ica: mr.sc. Hrvoje Patajac

Tema: „Strateška transformacija tvrtke”

Nastupno predavanje 12. listopada 2021.

U postupku izbora u u nastavno zvanje predavač za područje društvenih znanosti, polje ekonomija, a u svezi natječaja objavljenog u „Narodnim novinama“ dana 09.06.2021. godine održat će se nastupno predavanje u prostorima EFFECTUS poduzetnički studiji – visokog učilišta, 12. listopada 2021., u 17,20 sati, dvorana: online putem platforme Adobe Connect.

Pristupnik/ica: Ivan Galek, univ.spec.oec.

Tema: „Uloga eksterne revizije u korporativnom upravljanju“

Nastupno predavanje 13. listopada 2021.

U postupku izbora u u nastavno zvanje predavač  za područje društvenih znanosti, polje ekonomija, a u svezi natječaja objavljenog u „Narodnim novinama“ dana 09.06.2021. održat će se nastupno predavanje u prostorima EFFECTUS poduzetnički studiji – visokog učilišta, 13. listopada 2021., u 18,35 sati, dvorana: Risnjak.

Pristupnik/ica: Dražen Pavlić, dipl.ing.mat.

Tema: „Tehnike i vještine vođenja ljudi na velikom projektu“

Nastupno predavanje 14. listopada 2021.

U postupku izbora u u nastavno zvanje i radno mjesto predavač za područje društvenih znanosti, polje ekonomija, a u svezi natječaja objavljenog u „Narodnim novinama“ dana 09.06.2021. godine održat će se nastupno predavanje u prostorima EFFECTUS poduzetnički studiji – visokog učilišta, 14. listopada 2021., u 11,40 sati, dvorana: Kornati.

Pristupnik/ica: dr.sc. Mladen Vedriš

Tema: „Europska unija: Regulativa i financije“

Nastupna predavanja održat će se pred Stručnim povjerenstvom u sastavu:

1. izv.prof.dr.sc. Đuro Horvat, predsjednik/ica

2. dr.sc. Aljoša Šestanović, član/ica

3. dr.sc. Bojan Tomić, član/ica

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS