Najava predavanja za EFFECTUS alumni

Effectus za Alumne organizira predavanje Borisa Blažinića na temu „Razvoj emocionalne inteligencije – Tajna blaga zakopane osobnosti i skrivenih potencijala“ koje će se održati u utorak, 15. veljače 2022. u 17:30 sati u dvorani Kornati na Effectusu.

Svrha predavanja:

Razvoj samosvijesti kroz razumijevanje kako različiti ljudi misle, osjećaju i reagiraju.

Okvirni sadržaj predavanja:

Što čini razliku između prosječnog i izuzetnog zaposlenika?

Koje stvari mogu ubiti karijeru dobrim i vrijednim ljudima?

Demonstracija upotrebe emocionalne inteligencije u praksi…

BORIS BLAŽINIĆ (https://www.borisblazinic.hr/) je profesor i sudski vještak za psihologiju, psihoterapeut, predavač i ekspert za psihoprofiliranje te procjenu, razvoj osobnosti i emocionalno zdravlje. Posjeduje međunarodno iskustvo te je proveo  više od 1.400 treninga u koje je bilo uključeno više od 14.000 polaznika. Radio je za Emerson, Alstom, Siemens, OMV, Oracle, Messer,Johnson & Johnson, Sberbank, Hartmann, Croatian Telekom, Raiffeisen Bank, Volksbank, Unikredit bank, European Broadcasting Union, Merkur International Holding (MIHAG), Violeta, Croatia Control, Ministarstvo financija – Porezna Uprava, Siac-Krupa kabine, NATO, Ministarstvo Obrane RH,… Kao stipendist japanske vlade pri Keio University završio je specijalizaciju naziva „Management of Human Capacity Development Programs“. Aktivan je po pitanju poslijediplomskog studija: Socijalna psihijatrija pri Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Završio je za internog QA auditora. Specijalizirao se je za DVNLP trenera pri NLP and Coaching Academy te realizirai specijalizaciju za pregovarača i medijatora kod Jerry Barreta, USA, a u organizaciji Vlade RH.  Licencirani je BusinessCoach, MentalCoach i Work Health Balance Coach pri Institutu Besser-Siegmund, Hamburg.  Specijalizirao je Transakcijsku analizu 2002. u Londonu. Ekspert je naprednih tehnika iz područja kvantne psihologije poput naprednog polja Quantum Entrainment završen kod dr. Fank Kinslowa, USA.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS