Najavljujemo panel “Uspješne priče EFFECTUS-ovih poduzetnica”

„Uspjeh nije ključ sreće. Sreća je ključ uspjeha. Ako volite ono što radite, bit ćete uspješni.“ Herman Cain

Svoje uspješne priče na Međunarodni dan žena ispričat će nam članice Alumni kluba EFFECTUS-a, danas poduzetnice kroz panel „Uspješne priče EFFECTUS-ovih poduzetnica“ u organizaciji Centra karijera.

Kako su se odvažile i uspjele kao žene, ali i poduzetnice i to vrlo uspješne u području kojim se bave, koje su predrasude s kojima su se susrele, kako im je obrazovanje doprinijelo na njihovom profesionalnom putu, postoji li recept za uspjeh i koje su njihove ključne poruke budućim poduzetnicima.

Odgovore na sva ta pitanja saznat ćemo 8. ožujka 2022. na EFFECTUS-u uz moderiranje predsjednice Alumni kluba Sare Madjer te panelistica: Jelene Glišić (JGL Production), Ariana Vela (AVELANT d.o.o.), Helena Popović Petrušić (Wogas, Prostoria), Petrana Žužul (IMOTHA)  i  Nerina Fornažar Kežman (Nerina Candels).

Studenti EFFECTUS-a za sudjelovanje na panelu mogu se prijaviti pute linka: https://forms.gle/U54T95NR4uL2DK7p6 u digitalnoj referadi, a svi ostali zainteresirani panel mogu pratiti uživo na Facebook stranici.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS