NAJBOLJI METODOLOŠKI RAD KONFERENCIJE DOLAZI IZ EFFECTUS-A! Čestitamo našim nastavnicima!

Rad naslova  The Role of Impulsivity in Post-Purchase Consumer Regret“ autora dr.sc. Katarine Sokić, doc.dr.sc. Đure Horvata i Sanje Gutić Martinčić, mag.oec. nagrađen je kao najbolji metodološki rad ENTRENOVA ’19 ENTerprise REsearch InNOVAtion Conference.

https://www.entrenova.org/awards.html

U Rovinju, od 12. do 14. rujna 2019. godine na ENTRENOVA ’19 ENTerprise REsearch InNOVAtion Conference nastavnici Effectusa predstavili su rezultate svojih istraživanja.

 „Ispitali smo povezanost emocionalnosti, impulzivnosti i žaljenja potrošača zbog postupka i ishoda kupnje. Rezultati su pokazali da  postoji pozitivna povezanost između impulzivnosti i žaljenja potrošača. Osim toga, pokazalo se da impulzivnost pažnje moderira odnos između emocionalnosti i žaljenja zbog ishoda kupnje, a da motorička impulzivnost moderira odnos između emocionalnosti i žaljenja zbog procesa kupnje. Pojednostavljeno rečeno, kod niže razine impulzivnosti, snažnija je pozitivna povezanost emocionalnosti i žaljenja potrošača.“  Autori

Rad naslova Statistical Analysis of the most Influential Cryptocurrencies“autora Višnje Jurić, Vanje Šimičević i  Domagoja Kajbe predstavljen je od strane nastavnice Effectusa dr.sc. Višnje Jurić.

“Prezentirana je usporedba 30 najutjecajnijih kriptovaluta obzirom na tržišnu cijenu i kapitalizaciju bazirana na podacima web stranice “CoinMarketCap” u razdoblju od 2017. do 2019.  Naglasak je na kriptovaluti Bitcoin koja je apsolutni vladar na ovom tržištu. Iznesen je povijesni pregled razvoja kriptovaluta te pojašnjena razlika između uloge papirnatog novca i kriptovaluta na financijskom tržištu. Statistička analiza najutjecajnijih kriptovaluta predočena osnovnim pokazateljima deskriptivne statistike i analizom linearnog trenda prezentirana je na kraju. ” Višnja Jurić

Iskrene čestitke našim nastavnicima, a nas najviše veseli kada se uspjeh i trud naših nastavnika obilježi vrlo važnim priznanjem.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS