Najtraženija zanimanja završavaju upravo studenti EFFECTUS-a

Završetkom studija Effectus-a studenti postaju visokoobrazovani stručnjaci u području financija te se mogu zaposliti u svim većim poduzećima, gdje vođenje financijskog poslovanja treba obavljati posebna služba.

Uz dugogodišnje iskustvo, stručnjak u području financija, posebice na rukovodećim pozicijama, može se i samozaposliti (primjerice otvoriti vlastito poduzeće za financijsko ili porezno savjetovanje) ili se specijalizirati za pojedine uže grane financija (primjerice forenzičko računovodstvo, koje se odnosi na istraživanje složenih financijskih transakcija u kojima postoji sumnja da su se pojavile zakonom nedopuštene radnje).

Iskusni financijski stručnjaci traženi su i za poslove revizije poslovanja različitih organizacija ili institucija, jer uvidom u financijsko poslovanje potvrđuju zakonitost poslovanja pojedine organizacije.

BUSINESS INSIDER napravio je listu zanimanja koja će u sljedećih 10 godina biti najtraženija i najplaćenija, a koju je objavio Jutarnji list.

Unutar spomenutih deset zanimanja čak četiri zanimanja odnose se na zanimanje za koje su specijalizirani studenti Effectus-a:

3. Voditelj poslova u kompanijama

4. Financijski menadžer

5. Računovođe i revizori

9. Menadžeri

Cijeli članak i popis svih zanimanja pogledajte na linku: https://novac.jutarnji.hr/karijere/donosimo-listu-zanimanja-koja-ce-u-sljedecih-10-godina-biti-najtrazenija-i-najplacenija/8635910/

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS